Educació

Morella clausura el V Curs d'introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger

Aquesta trobada s'ha celebrat per cinquè any consecutiu a les localitats de Vinaròs i Morella i l'han tornat a organitzar l'Institut Ramon Llull, l'Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Xarxa Vives d'Universitats

Aquesta entitat organitzarà dues trobades més a Morella en les pròximes setmanes

La regidora de turisme de l'Ajuntament de Morella, Maria Rallo, i el director de l'àrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon Llull, Andreu Bosch, van tancar dissabte passat el cinqué Curs d'Introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger. Una nova edició celebrada a Vinaròs i Morella i que ha comptat amb una gran participació, completant les quaranta places disponibles i triplicant el nombre de sol·licituds.

De nou, la Xarxa Vives d'Universitats, l'Institut Ramon Llull i l'Acadèmia Valenciana de la Llengua han estat les entitats organitzadores del curs. Una trobada en què destaca la importància de la llengua i que s'adreça a llicenciats i graduats, preferentment en filologia catalana, ia estudiants del darrer any de grau amb l'objectiu de contribuir a la formació de futurs professors per a l'exercici de la docència de la llengua en universitats de l'exterior.

Noves trobades de la Xarxa Vives

La Xarxa Vives d'Universitats continuarà amb la seva aposta per Morella com a seu de les seves trobades i ja ha planificat dues noves jornades dins dels actes del seu vintè aniversari.

Així, entre el 13 i el 16 de novembre tindrà lloc la Jornada Fòrum Vives de Consells d'Estudiants de la Xarxa Vives d'universitats i els dies 4 i 5 de desembre, la Jornada Fòrum Vives sobre igualtat de gènere de la Xarxa Vives d'universitats. Unes trobades que contribuiran a que Morella compleixi el seu objectiu de seguir posicionant-se com una ciutat de congressos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia