Es posa en marxa a Calp l'aula per a estudiants

Amb l'inici del curs escolar, la redigodiria d'Educació torna aposar en marxa l'Aula d'estudi adreçada a l'alumnat de secundària i batxiller, cicles formatius i proves d'accés a la universitat. Es tracta d'un recinte on poder realitzar els deures, treballs i estudis, que funciona en horari de vesprada i disposa de professorat de reforç per poder consultar-li els dubtes que s'hi plantegen. La finalitat d'aquest servei és la de proporcionar una alternativa educativa de reforç perquè l'alumnat que ho necessite, puga ampliar els seus coneixements i resoldre els dubtes. Les persones encarregades d'oferir el reforç són un llicenciat en lletres i un altre en ciències que s'alternaran els dies per atendre els usuaris.

Aquesta aula d'estudi es troba al Casal d'Associacions i resta oberta de dilluns a divendres i de 17 a 19 hores. Els participants han de sol·licitar el carnet d'usuaris abans de 5 d'octubre, moment en que s'hi posarà en marxa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.