Educació

Torrent viurà aquesta setmana una trobada per l'escola pública

La Plataforma per l'Escola Pública de Torrent convida la ciutadania i els sectors implicats a participar en aquesta convocatòria del dijous 19 de febrer

La Plataforma per l'escola Pública d'aquesta localitat d ela comarca de l'Horta, ha convocat una trobada per donar suport al sector de l'ensenyament, que es realitzarà a l'escola Lope de Vega, el dijous 19 de febrer a les 18 hores.

Hi haurà una breu actuació d'alumnat del centre, organitzada pel grup de teatre “Cucurucú”, que arreplega l'experiència realitzada de treballar el teatre com a ferramenta educativa integradora. 

Després hi haurà una xarrada sobre l'escola pública i la integració a càrrec d'Helena Ferrando Calatayud, coordinadora de la Fundación Secretariado Gitano i de Jaume Martínez Bonafé, professor de Didàctica i Educació Social de la Universitat de València i membre dels Moviments de Renovació Pedagògica (MRP) del País Valencià. També hi intervindrà Ismael Sanz Vazquez, professor d'Integració Social a l'IES Jordi de Sant Jordi de València, membre d'Escola Valenciana i dels MRP del P.V.

La trobada acabarà amb un col·loqui entre els assistents i la Plataforma per l'Ensenyament Públic de Torrent, fa una crida a les persones interessades, els membres de l'AMPA i el professorat per fer costat a iniciatives com aquesta, que el que pretenen és dignificar l'Escola Pública de la qual en formen part. 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia