Educació

Quart de Poblet lliura els Premis al Mèrit Escolar 2014-2015

Els premiats són 29 estudiants amb qualificacions excel·lents o que, encara que no tinguen notes altes, destaquen pel seu esforç

L'Ajuntament de Quart de Poblet va lliurar ahir els Premis al Mèrit Escolar a estudiants del municipi d'Educació Primària i Educació Secundària. A l'acte van assistir l'alcaldessa, Carmen Martínez, la regidora d'Educació, Consuelo Campos, familiars dels premiats i representants dels centres educatius en què cursen els seus estudis, en nom dels quals va prendre la paraula la directora del CEIP La Constitució, Cristina Sastre.

Com a novetat, enguany no sols s'ha premiat a l'alumnat que ha obtingut una mitjana de 10 en Primària i de 9 en Secundària, sinó que, tal com es va comprometre el curs passat, l'Ajuntament també ha reconegut a estudiants que, encara que no hagen aconseguit aquesta qualificació, sí que destaquen pel seu esforç, per la seua capacitat de superar dificultats i la seua voluntat d'aprendre.

En Primària, els premiats són: Paula Aparicio Arteche, Steve Naim Herrera Ruiz i Lluís Antoni Navarro Gasent, del CEIP Sant Onofre; Adaya Castello Romero, Mario Fernández García, Simranpreet Kaur i Laura Rivero Miró, del CEIP Ramón Laporta; Ángela García Núñez, Nuria Martín Viguer, Irene Ruiz Ruiz i Lucía Sevilla Romero, del col·legi Sagrado Corazón; Andrea Luján Navarro, Carmen Pérez Marín, Carlos Quesada Blanco i Lea Sadou Fortea, del CEIP La Constitució; Borja Miquel Mora i Brian Valiente Ródenas, del col·legi San Enrique, i Alejandro Navarro López, del col·legi Purísima Concepción.

Pel que fa a Secundària, es va premiar a Alba María Asunción Cardona, Ginés Sánchez Lorente i María Villalonga Aragón, de l'IES La Senda; Meritxell Pilar Coba Val i Mario Miquel Mora, de l'IES La Senda; Marta Amparo García Monzó, del Sagrado Corazón; Jessica Griñó Casquero, del San Enrique, y Saúl Olmos Barbero, Ángel Lavao Aliaga, Pilar Ruiz Olmeda i Mireia Lluïsa Serra Teruel, de Purísima Concepción.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Xavier Morlans
Vicari de Santa Anna. Publica ‘Capellans cèlibes. Capellans casats’ (Ed.Claret)

“Crec que el celibat dels preveres ha de ser opcional”

Barcelona

Aliada per al futur del català en l’era digital

Barcelona
gastronomia

L’octubre més gastronòmic engega motors

Sant Sadurní d’Anoia
La Garrotxa

Menys incivisme i més respecte a l’entorn a les zones de bany fluvial de la comarca

Olot
SOCIETAT

Terrassa acull el festival vegà més gran d’Europa a l’aire lliure

TERRASSA
SOCIETAT

Barcelona suma 133 agents i ja té 3.431 efectius de la Guàrdia Urbana

Barcelona
SALUT

La Catalunya Central forma en detecció precoç del suïcidi

Vic
CASTELL D’ARO

Restauren la bassa del Dofí, primera zona humida artificial catalana, 35 anys després

CASTELL D’ARO
SOCIETAT

Medinyà es prepara per acollir la 14a Fira del Conte

medinyà