Educació

Menys places d'infantil i més de primària i ESO el curs que ve

La principal novetat del mapa escolar serà l'obertura d'una seu de l'institut d'Hostalric a Breda

El nombre de places que el Departament d'Ensenyament oferirà el curs que ve a les comarques gironines baixa a P3 i puja tant a l'etapa de primària com a l'ensenyament secundari obligatori (ESO). D'acord amb les dades que la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, va donar a conèixer ahir de cara a l'inici, avui, del període de preinscripció, el nombre de grups d'infantil experimenta un descens i passa de 1.085 a 1.082. Per contra, el nombre de grups d'educació primària s'incrementa en divuit (els 2.171 passen a 2.189) i els d'ESO creixen en disset grups, i passen dels 1.067 que hi ha aquest curs en funcionament als 1.084.

El descens de places a P3 i l'increment de l'oferta a primària i a 1r d'ESO és una tendència generalitzada a tot Catalunya i que s'explica pels efectes del descens de la natalitat.

Pel curs vinent, el mapa escolar de la demarcació de Girona tindrà com a única novetat la posada en marxa a Breda d'una seu de l'institut d'Hostalric.

La preinscripció escolar acabarà el 17 de març. La matriculació s'haurà de fer del 8 al 12 de juny en el cas dels alumnes d'infantil, primària i primer d'ESO.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia