Educació

Estades al Magma, entre les despeses de gestió a Riells

L'Ajuntament de Riells i Viabrea va fer ahir un comunicat de premsa per ampliar la seva posició respecte al conflicte amb els gestors de la llar d'infants municipal L'Escoleta. En el text, el consistori insisteix que no vol tancar l'equipament, tot i que és deficitari. Denuncia que, entre les despeses de gestió que han aflorat, hi ha “factures del Magma [centre termal de Santa Coloma de Farners] i restaurants propers a la població”.

Aquestes despeses són anteriors al 2010, quan ERC va assumir la regidoria d'Ensenyament (després que el PSC fos expulsat). Fonts de l'equip de govern de Riells afirmen que el consistori ha de ser molt curós en despeses, i que el personal de L'Escoleta no hauria estat modèlic. En la nota, l'equip de govern, que encapçala el republicà Josep Maria Bagot, aclareix que, segons la ràtio de nens, la llar L'Escoleta hauria de tenir tres persones, una de les quals ha de ser mestra, i no quatre. “Per tant, si la concessionària en té més, haurien d'anar a càrrec seu”, assenyala.

L'Ajuntament ha convocat les famílies dels 23 nens a una reunió dilluns a la tarda (a 3/4 de 7) al consistori, on exposaran la situació econòmica de la llar. Els responsables de L'Escoleta acusen l'equip de govern d'assetjament per fer-los fora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia