L'Ajuntament de Torrent retalla un 25 % les beques i ajudes escolars

Des de l'any 2007 fins la data de hui, l'Ajuntament de Torrent ha retallar en vora un 25% la quantitat que s'adreça per a beques i ajudes escolars. Per al grup socialista municipal, aquesta decisió no és més que una demostració clara que el govern del PP no vol ajudar les famílies en l'educació dels seus fills.

Durant el darrer any en que l'administració local estava gestionada per l'alcalde Josep Bresó, la municipalitat torrentina destinava 491.100 euros per a beques i ajudes directes als estudiants de la ciutat i en l'actualitat la quantitat que s'hi destina no supera els 378.000 euros, la qual cosa suposa una disminució en la partida del 23,12%.

És així com, d'aquesta manera, mentre l'any 2007 hi havia 404.000 euros per a ajudes directes per a l'alumnat de primària i altres 87.100 per a beques de l'alumnat d'infantil, secundària, especial, musical i adults, en l'actualitat, les ajudes directes a l'alumnat de és de 240.000 euros i per a beques hi ha previstos 136.000 euros.

El síndic portaveu del grup socialista municipal, Josep Veiga, ha presentat una moció per tal que als pressupostos de l'any vinent s'hi consignen 500.000 euros en aquesta partida, una quantitat semblant a la que s'invertia l'any 2007.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.