Educació

La Ràpita convoca beques per a estudiants

L'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ha obert aquesta setmana el període per sol·licitar les beques de transport per a estudiants universitaris i de graus superiors. L'import que s'oferirà als beneficiaris se situa entre un mínim de 50 euros i un màxim de 300 en funció de la distància en quilòmetres que hauran de recórrer fins al lloc de realització dels estudis.

L'objectiu d'aquesta convocatòria és oferir un ajut a aquells estudiants que necessitin suport econòmic per afrontar algunes de les despeses derivades del seu procés de formació.

El full de sol·licitud i les bases de la convocatòria estan ja disponibles en el web de l'Ajuntament i el termini per presentar la documentació acaba el 30 de setembre.

Pel que fa als requisits, els aspirants a aquests ajuts han de complir una sèrie d'exigències mínimes, com poden ser estar empadronat al municipi durant els cinc anys anteriors a la data de presentació de la sol·licitud, tenir una edat compresa entre els 18 i els 25 anys i haver aprovat un 50 % dels crèdits matriculats en el curs del qual se sol·licita la beca. Serà aquest any el que hi haurà el reemborsament per part del consistori rapitenc.

La liquidació dels ajuts per als estudiants es farà efectiva a partir d'un mes després del tancament del termini.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia