Educació

La URV obre el nou curs acadèmic universitari català

El campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona serà enguany la seu de l'acte inaugural del curs 2015/2016 del sistema universitari català. L'acte es farà el dia 4 de setembre i tindrà com a ponent principal Dominic Keown, catedràtic d'estudis catalans a la Universitat de Cambridge.

L'acte acadèmic començarà a les dotze del migdia a l'aula magna del campus Catalunya de la URV i serà presidit pel conseller d'Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Andreu Mas-Colell, i els rectors de les universitats catalanes.

El programa de l'acte acadèmic inclourà la participació de membres de la coral de la URV, de l'Orfeó i de l'orquestra de la URV, la projecció de la memòria del curs 2014/15 de la URV i el lliurament de les distincions Jaume Vicens Vives a la qualitat docent universitària.

Aquesta és la tercera vegada que la Universitat Rovira i Virgili és el marc de la inauguració del sistema universitari català.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.