Educació

L'AMPA promourà un equip per dirigir la Mar Nova

L'associació de pares i mares del centre educatiu de Premià de Mar vol impulsar una nova candidatura per a la direcció de l'escola

El procés no començarà fins al mes de desembre

L'AMPA de l'escola Mar Nova de Premià de Mar impulsarà una nova candidatura per a la direcció del centre. Així ho va anunciar el portaveu de l'AMPA del centre, Jordi Estarlich. “Volem promoure una candidatura potent amb algú que tingui el suport de l'antic claustre i el nou”, va afirmar el portaveu, que hi va afegir que “la direcció de l'escola haurà de recaure en una persona amb currículum i qualificada per garantir-ne la línia pedagògica”. Tal com va explicar Estarlich, serà al mes de desembre quan es començarà el procés per escollir la direcció que haurà de capitanejar l'escola Mar Nova durant els pròxims quatre anys.

El portaveu de l'AMPA, a més, va assenyalar que existeix “màxima col·laboració” amb l'actual equip directiu del centre i, concretament amb el seu director, Damià Ruiz, després que fa uns quants mesos el col·lectiu de pares mostrés el seu desacord amb el Departament d'Ensenyament pel nomenament d'aquest equip directiu, ja que, segons va denunciar l'AMPA en aquell moment, les persones nomenades “no eren coneixedores del projecte educatiu propi de l'escola ni hi tenien experiència”. “Ell [el director] sap que no estem contents amb el seu nomenament, però les nostres crítiques no van dirigides cap a la seva persona”, va argumentar Estarlich.

De la mateixa manera, el portaveu de l'AMPA de l'escola va voler deixar clar que, de moment, no hi ha previstes protestes en aquest sentit. “Som els primers interessats a tenir un inici de curs tranquil i la prioritat és que tant els alumnes com els docents puguin iniciar les classes amb normalitat”, va assegurar Estarlich, que va subratllar el suport a la nova direcció del centre. Ara, segons el portaveu, es vol convocar una assemblea de l'AMPA pel primer dia del nou curs escolar amb les famílies dels alumnes. “La idea és tornar a aconseguir la unió entre totes les famílies per poder promoure la nova candidatura”, va manifestar Estarlich.

Reunió amb la regidoria d'Ensenyament

Paral·lelament, el portaveu de l'AMPA va explicar que ja s'ha fet una reunió amb la regidoria d'Ensenyament de l'Ajuntament de Premià de Mar per analitzar la situació. “Allà vam deixar clar que, el problema, el tenim amb el Departament d'Ensenyament de la Generalitat i amb els serveis territorials per com es va fer el relleu en la direcció de la Mar Nova sense informar ni tenir en compte l'opinió de les famílies”, va dir Estarlich, que va reiterar que “el nou curs escolar ha de començar amb normalitat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Òscar Escuder
President de Plataforma per la Llengua

“Hem de revertir la tendència del baix ús social del català”

Barcelona

Malgrat, exemple per a Greenpeace

Malgrat de Mar
LA crònica

Bronzo, on es pot tastar Venècia sense sortir de Barcelona

BANYOLES

Impulsen un manifest perquè el Monestir de Sant Esteve passi a ser de la ciutat

BANYOLES
sanitat

L’OMS declara la verola del mico emergència internacional de salut pública

barcelona
meteorologia

Protecció Civil manté l’alerta per pluges, que poden ser localment intenses

Barcelona
CASSÀ DE LA SELVA

Inundacions en el dia més plujós des del temporal Glòria

CASSÀ DE LA SELVA

Més de 150 visualitzacions en els continguts de la nova app “Platges i litoral”

palafrugell
successos

Detingut a Lleida per l’estafa de l’estampeta

Lleida