Educació

Ràfol d'Almúnia serà Aula de la Universitat d'Alacant

El rector, Manuel Palomar, i l'alcalde, Josep Vicent Rovira, han signat aquest dimarts el conveni de col·laboració entre l'ajuntament i la institució

La Universitat d'Alacant i l'Ajuntament de Ràfol d'Almúnia han signat aquest dimarts un conveni marc de col·laboració que permetrà explorar vies de cooperació entre les dues institucions per tal de desenvolupar activitats de divulgació, formació i culturals en aquest municipi de la Marina Alta.

L'acord, que han formalitzat el rector de la Universitat, Manuel Palomar, i l'alcalde de la localitat, Josep Vicent Rovira, permet a la institució alacantina consolidar la seua presència en aquesta comarca.

El conveni signat aquest dimarts estableix la voluntat de col·laboració entre l'ajuntament i la Universitat, que es concretarà a través de les activitats que es desenvolupen i de futurs convenis concrets.

Manuel Palomar ha destacat que aquest conveni «s'emmarca en l'estratègia d'extensió universitària de la nostra Universitat, que té com a objectiu fer arribar la nostra institució als municipis i a les persones del nostre territori».

Per la seua banda, l'alcalde de Ràfol d'Almúnia, Josep Vicent Rovira, ha assenyalat la «importància d'aquest acord per a la nostra localitat, un conveni que estic segur que beneficiarà mútuament tots dues institucions».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia