Educació

La UdG, quarta en un rànquing estatal del 2014

La Universitat de Girona (UdG) és la que més projectes de voluntariat va dur a terme el 2014, més de 200, i la quarta en voluntaris, amb uns 1.000. Només la supera, entre les universitats catalanes i en nombre d'estudiants implicats, la Universitat de Barcelona, amb 2.000.

Són dades especialment rellevants, perquè, segons recull el tercer estudi sobre voluntariat universitari fet per la Fundación Mutua Madrileña, el 83% de les universitats catalanes té més de cent estudiants que col·laboren en diferents programes de voluntariat. Pel que fa al perfil dels joves universitaris que col·laboren en aquest tipus d'accions, un 66% prové de les ciències socials, mentre que el 26% desenvolupa estudis de ciències de la salut. L'estudi també remarca que amb les dades recollides el 75% de les universitats de l'Estat ofereix crèdits per tasques de voluntariat.

Totes les universitats catalanes, segons l'estudi, van créixer l'any passat pel que fa al nombre d'iniciatives de voluntariat, i la Universitat de Girona va ser la que més projectes va emprendre. La segueixen les de Santiago, Màlaga i la Pontificia Comillas (Madrid).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia