Educació

Lleida presidirà la Xarxa de Ciutats Educadores

La candidatura de la Paeria es va imposar per 29 vots a 22 en l'assemblea d'aquesta associació, que està integrada per 169 municipis de l'Estat espanyol

Lleida presidirà la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores els pròxims dos anys en haver-se imposat a Sevilla per 29 vots a 22. L'alcalde, Àngel Ros, va defensar la candidatura lleidatana en la XII Trobada de la Xarxa, celebrada dijous a Rivas-Vaciamadrid (Madrid).

Ros ha valorat molt positivament que Lleida estigui “al capdavant de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores perquè reafirma una vocació de la ciutat, que té en l'educació un dels seus puntals més importants”.

Un total de 150 representants de 60 municipis van participar en la trobada de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores, que està integrada per 169 municipis, fet que la converteix en la xarxa més nombrosa de les que formen part de l'Associació Internacional de Ciutats Educadores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia