Educació

L'escola 9de4t envia una carta a la consellera per poder fer ESO

L'escola pública 9de4t del municipi de Quart ha enviat una carta a la nova consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz, en què li exposa la petició que fan les famílies del centre i que tenen el suport del consell escolar i del consistori municipal, perquè el centre pugui impartir ESO a partir del curs que ve. Les famílies expliquen en aquesta carta la voluntat que els alumnes puguin continuar l'etapa de secundària al mateix centre i amb els mètodes i pla de treball del centre, que com a escola lenta adapta els aprenentatges a les necessitats dels alumnes.

La Plataforma per la Continuïtat del 9de4t admet que en una reunió amb la delegació d'Ensenyament a Girona se'ls va informar que “no es pot fer res fins que no s'hagi consolidat el projecte de primària”, un fet que entenen que ja es dóna tenint en compte que aquest any ja hi ha alumnes de sisè i s'imparteix tota la primària. Al final del text que han tramès a Ruiz li demanen que els pugui rebre per explicar-li la seva demanda. La plataforma manté la recollida de signatures a favor que l'escola imparteixi classes a alumnes de tres a setze anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia