Educació

Torelló obre una nova aula a la llar d'infants

La demanda de places públiques per matricular nous alumnes a les llars d'infants de Torelló permetrà obrir una nova aula de P0: “Hem rebut tres matriculacions més i dues les tenim emparaulades i es faran a l'abril. És un esforç econòmic per a l'Ajuntament, però creiem que si hi ha una demanda val la pena fer-ho i oferir el servei”, explica el regidor d'Educació, Marc Fontserè. Per poder obrir una aula es necessiten com a mínim quatre alumnes, un fet que ha tingut lloc a mig curs acadèmic. “No és habitual, ja que moltes famílies s'esperen al setembre per matricular els seus infants”, comenta el regidor. En funció de les matriculacions amb vista al curs que ve –començaran al maig– es decidirà si es manté o no l'oferta actual en les llars d'infants.

La Cabanya acabarà aquest curs amb dues aules de P0, una d'infants d'un any i dues més de nens de dos anys. La regidoria d'Educació de Torelló es mostra molt satisfeta de la utilització d'aquest servei municipal per part de la gent del poble.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia