Educació

El Tecnocampus oferirà dos graus nous el curs vinent

Són les titulacions de Fisioteràpia i el Multidisciplinari en Tecnologia i Negocis

L'oferta per al curs 2016-2017 del complex universitari de Mataró constarà de tretze graus i quatre dobles graus

El Tecnocampus de Mataró oferirà dues noves titulacions universitàries noves el proper curs: el grau en Fisioteràpia i el grau Multidisciplinari en Tecnologia i Negocis. El primer s'integra en els graus de l'Escola Superior de Ciències de la Salut, que ara per ara imparteix conjuntament el Grau en Fisioteràpia amb el Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport. Per primer cop, doncs, el proper curs s'oferiran places per cursar únicament Fisioteràpia, i es mantindrà l'opció de la doble titulació.

Pel que fa al Grau Multidisciplinari en Tecnologia i Negocis, és una agrupació d'estudis que s'imparteixen a l'Escola Superior Politècnica i a l'Escola Superior de Ciències Socials i de l'Empresa, pensada per a aquells estudiants que encara no tenen ben decidit si cursar estudis tecnològics o d'empresa. El primer curs del Grau Multidisciplinari és una combinació d'assignatures de diferents graus dels dos centres i, a partir del segon curs, l'estudiant ja ha de triar el grau en què finalment es vol titular. A més, per al curs vinent s'han aprovat dues noves simultaneïtats d'estudis: la del Grau en Mitjans Audiovisuals i el Grau en Disseny i Producció de Videojocs, i la de les enginyeries Electrònica Industrial i Automàtica i Informàtica de Gestió. S'afegeixen a la dels graus en Enginyeria Industrial i Automàtica i la de Mecànica. D'aquesta manera, l'oferta per al curs 2016-2017 al Tecnocampus constarà de 13 graus i 4 dobles graus, als quals s'afegeixen les simultaneïtats d'estudis (un total de tres) a l'hora de cursar diversos graus de l'Escola Superior Politècnica. Aquest curs el Tecnocampus té 2.915 alumnes matriculats i es preveu que el curs vinent puguin arribar al límit marcat, proper als 3.400 estudiants. És el centre adscrit a la Pompeu Fabra que disposa de més alumnes, ja que la resta en tenen cap a un miler.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La transmissió de la memòria a la plaça de la Bisbal

LA BISBAL D’EMPORDÀ
Alfonso García
Amo de la taverna Casa Alfonso de Barcelona, que celebra els 90 anys

“Tenim clients que venen amb els seus néts que ja havien vingut amb els avis”

Barcelona
Santiago Agrelo
Franciscà. Arquebisbe emèrit de Tànger

“L’evangeli no es pot compaginar amb el rebuig de l’immigrant”

Barcelona
Societat

Denuncien Albiol per haver donat dades d’un home sense sostre

Badalona
SOCIETAT

Palafolls tancarà la comissaria algunes nits aquest mes per acumulació de baixes dels agents

Palafolls
SOCIETAT

Entra en servei el telefèric de la Vall Fosca fins al 30 de setembre

Torre de Capdella
SOCIETAT

El Maresme busca quaranta mentors per a joves tutelats i extutelats

Mataró

Insparya, la millor clínica de trasplantament capil·lar arriba a Barcelona

El TSJC obliga Cerdanyola a tramitar la segregació de Bellaterra

Cerdanyola del Vallès