Educació

Uns 360 alumnes del Pla d'Urgell celebren el quart English Day

Al pavelló poliesportiu Onze de Setembre de Mollerussa es va fer ahir un gimcana escolar per celebrar el quart English Day, una iniciativa que forma part del pla de dinàmica educativa comarcal. Uns 360 alumnes de 5è i 6è de primària de 17 centres educatius, un 89% dels que hi ha al Pla d'Urgell, van participar en les diverses activitats programades, entre les quals hi havia karaoke, pintura, tallers per practicar l'expressió oral i jocs per formar paraules.

La iniciativa tenia com a objectiu fomentar l'intercanvi d'experiències entre nens d'escoles diferents. La coordinadora de l'English Day, Alba Capdevila, va explicar que la gimcana ha servit per aportar un context més real a l'aprenentatge de la llengua anglesa i per “fer veure als alumnes que el que aprenen a l'escola té una utilitat”.

Una trentena de mestres de llengua anglesa de les escoles participants han estat coordinant les diferents activitats i també hi ha hagut la col·laboració de diversos alumnes de quart d'ESO i de primer de batxillerat de diferents instituts de Mollerussa, a més de la implicació del servei educatiu del Pla d'Urgell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia