Educació

educació

parlament

La Mar Nova de Premià anirà al Parlament

Els pares i alumnes estaran acompanyats dels grups polítics de l'Ajuntament

Les accions per evitar el tancament de l'escola Mar Nova de Premià de Mar arribaran fins al mateix Parlament de Catalunya. I és que per dimarts hi ha previst el desembarcament davant les portes de l'edifici barceloní d'un grup d'alumnes i pares del centre escolar. Segons van manifestar fonts de l'AMPA, aquesta delegació estarà acompanyada de tots els grups municipals de l'Ajuntament de Premià de Mar, amb l'alcalde Miquel Buch (CiU) al capdavant. De fet, segons van explicar els pares, la comitiva política té previst entrevistar-se amb representants de la comissió d'Ensenyament del Parlament per tal de defensar la continuïtat del centre escolar, evitar el trasllat de P3 el curs 2016/17 i la fusió amb l'escola Montserrat el curs 2017/18. Raquel Sáenz, una de les portaveus dels pares, va explicar que l'acció s'enfoca “com una jornada reivindicativa i lúdica”. “Vol servir per mostrar qui som i per això farem una de les activitats que es duen a terme al centre”, subratllava la portaveu. Sáenz va explicar que tant la comitiva com l'activitat “estan obertes a tothom que vulgui conèixer l'escola Mar Nova”, i per això ja s'ha engegat una campanya amb l'objectiu de recaptar finançament per contractar els autocars que aniran fins a Barcelona. Finalment, Sáenz va comentar que, de cara al 22 de
juny, hi ha prevista una reunió amb la directora dels serveis territorials d'Ensenyament al Maresme-Vallès Oriental i amb el director general de Centres Públics, Lluís Baulenas, per continuar buscant una solució al conflicte generat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.