Educació

Simposi d'àmbit estatal per divulgar la geologia a les aules

Més de 75 activitats i 150 assistents provinents de Catalunya, l'Estat espanyol, Portugal, Xile, el Brasil i l'Argentina. Aquestes són les dades del XIX Simposi sobre l'Ensenyament de la Geologia, que, liderat per l'Asociación Española para la Enseñanza de las Ciencias de la Tierra, és organitzat per primera vegada per un geoparc, en aquest cas el de la Catalunya Central. “És una oportunitat única per donar-nos a conèixer com a territori geoparc i territori Unesco”, va dir ahir en la presentació el president del Consell Comarcal del Bages, Agustí Comas.

Durant tota la setmana vinent, els participants assistiran a conferències, tallers i sortides a indrets com ara Montserrat, el Moianès, Sallent i els forns de guix i de calç. L'objectiu és adquirir eines per divulgar la geologia a les aules i per donar a conèixer les utilitats que la geologia té en la vida diària.

Ferran Climent, director científic del geoparc, va destacar: “La tasca dels geoparcs, a banda de promoure el desenvolupament sostenible, és l'educació i la recerca, i amb la celebració del simposi hi donem sortida.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia