Societat

Les tempestes generen més d’un centenar de trucades al 112

Els Bombers reben una quarantena d’avisos, la majoria per filtracions i acumulacions d’aigua

Els trens de la línia R16 no circulen entre Mont-roig del Camp i l’Hospitalet de l’Infant per un arbre a la via

Les tempestes que aquest migdia han afectat molts punts del litoral i prelitoral han generat diversos incidències per acumulació d’aigua i la caiguda d’objectes a la via pública.

El telèfon d’emergències 112 ha atès 135 trucades per incidents relacionats amb l’episodi de pluges, la majoria a l’àrea metropolitana de Barcelona. Els Bombers de la Generalitat han rebut una quarantena d’avisos entre les dotze del migdia i les tres de la tarda, la majoria per filtracions o acumulacions d’aigua en immobles o al carrer, 23 a la Regió Metropolitana Sud i 16 a la nord.

La situació meteorològica ha afectat la circulació de trens. La línia R16 s’ha hagut de tallar entre Mont-roig i l’Hospitalet de l’Infant per la caiguda d’un arbre damunt les vies. Aquesta incidència provoca afectacions superiors als 30 minuts a la resta de la línia.Protecció Civil ha posat en prealerta el pla d’emergències Ferrocat per aquest tall.

A causa de les tempestes elèctriques s’ha hagut de prohibir el bany a una quinzena de les platges del Barcelonès i el Maresme, segons ha informat Protecció Civil. També s’ha hissat la bandera a les tres platges de l’Ampolla (Arenal, Avellanes i Cap Roig), a totes les de l’Ametlla de Mar, a les de Mont-roig del Camp i a la platja de la Pineda de Vila-seca. La bandera vermella oneja igualment a les platges de Caldes d’Estrac, Sant Andreu de Llavaneres i la de Nova Icària de Barcelona per la mala qualitat de l’aigua.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia