TREMP (Pallars Jussà)

Fira de Primavera

Per xafardejar i tastar

La Fira de Primavera de Tremp arriba aquest cap de setmana a la 46a edició amb una variada oferta de parades al carrer, distribuïdes en el Mercat Firal (al carrer Lleida), el Mercat Agroalimentari (al passeig del Vall) i, en especial, la 3a Fira de l'Embotit del Pirineu (a la plaça de l'Ajuntament), que tindrà una àmplia representació de la xarcuteria típica de muntanya, des del Ripollès fins a l'Aran.

Entre les activitats paral·leles destaca, precisament, el pregó de la Fira de l'Embotit (dia 8, a les 7 de la tarda, a la plaça de l'Ajuntament), que serà a càrrec d'Oriol Cruz –l'Iniesta del Crakòvia, entre altres personatges–, així com el tast gastronòmic Sabors de Primavera (al vespre, al pavelló del Casal), on els visitants trobaran una mostra de la millor cuina del Pallars Jussà. A la fira no hi faltaran els tallers, els espectacles d'animació i les exposicions, així com les demostracions de cultura popular, com ara el bateig dels Trabucaires de Tremp i la posterior trabucada pels carrers, la cercavila amb la Casa del Sol Naixent i els Gegants de Tremp o l'espectacle de foc i color a càrrec de la colla de diables Lo Peirot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.