Societat

El ‘Cuponazo’ de l’ONCE deixa 9 milions d’euros a Gavà

El primer premi l’ha venut un afiliat que fa 34 anys que reparteix cupons al mateix quiosc del centre de la ciutat

El sorteig deixa quatre premis més a Catalunya, de 25.000 euros cadascun

El sorteig del Cuponazo de l’ONCE ha deixat més de 9 milions d’euros a Catalunya, el primer premi del qual ha caigut Gavà (Baix Llobregat).

A Catalunya s’han venut cinc cupons agraciats del sorteig d’aquest divendres, quatre dels quals premiats amb 25.000 euros cadascun i un primer premi dotat amb 9 milions d’euros.

La butlleta guanyadora del sorteig l’ha venuda al centre de Gavà un afiliat a l’organització que fa 34 anys que reparteix cupons al mateix quiosc del centre de la ciutat.

El venedor, Tomàs Pardo, s’ha mostrat pletòric i ha explicat que mai havia donat un premi tan gran”. “No m’ho puc creure. He tingut molta sort de repartir tants milions a persones del meu barri”, ha dit en conèixer la notícia.

El Cuponazo d’aquest divendres ha estat molt repartit i ha deixat 1.875.000 euros en 75 cupons premiats amb 25.000 euros cadascun a Mallorca (2), Tenerife (10), Villalba (5), Móstoles (3), Gran Canaria (5), Huelva (5), Cartagena (5), Lorca (5), Benidorm (5), Almeria (5), Lugo (8), Madrid (2) Sevilla (3) i Màlaga (2), a part d’altres sis en els Canals Físics Complementaris. A més, s’han repartit tres premis de 100.000 euros cadascun a A Coruña, Telde i Madrid. I un de la categoria ’XXL’ (cinc xifres del premi major sense sèrie) de 40.000 euros a Tenerife. En total, el sorteig ha donat més d’11 milions d’euros aquest divendres.

L’ONCE afirma que aquest 2019 ha repartit més de 62 milions d’euros en premis a Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia