Societat

Quermany Gastronòmic, nova marca entorn de Pals

Sis establiments de la zona volen segellar així la col·laboració que mantenen fa anys

Diversos restaurants de Pals i el seu entorn geogràfic, com ara Regencós i la Gola del Ter, han decidit aplegar-se dins de la marca Quermany Gastronòmic, que du el nom de la muntanya més popular per als palsencs, com a lloc comú de referència.

Els establiments impulsors –Es Portal, La Calèndula, La Pahissa del Mas, Sa Punta, Sol Blanc i Vicus–, l’han presentat en paral·lel a les pròximes jornades culinàries que faran aquesta tardor: les del Foie, que s’allargaran fins al 20 d’octubre; les del Calamar de Potera, que abastaran del 24 d’octubre al 17 de novembre. I les de l’Angula del Ter i el Rec del Molí de Pals, previstes entre el 21 de novembre i el 22 de desembre. Ja a l’hivern, del 16 de gener al 16 de febrer, esperen organitzar una nova edició de les Jornades de la Tòfona, per mantenir l’activitat fora dels mesos d’estiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

La 8a edició de l’Amb So de Cobla de Palamós tanca amb 6.000 espectadors

PALAMÓS
infraestructures

Les obres de l’autovia B-25 arriben al seu equador

Sant Boi de Llobregat
MEDI AMBIENT

Controlat l’incendi de Foradada-Baldomar, que ha afectat unes 21 hectàrees

Foradada

Campanya ’A la feina, fem salut. Pugem escales!’, a l’Hospital de Figueres i el Bernat Jaume

FIGUERES

Carles Duarte dona exemplars únics de Víctor Català a l’arxiu municipal

L’ESCALA
SOCIETAT

En marxa a Barcelona les obres per ampliar la xarxa d’aigua freàtica

Barcelona
Rafael Antonín, ‘Rafuel’
Cuiner ‘influencer’. Ha obert el restaurant Casa Rafuel

“La cuina comença al mercat; jo hi vaig cada matí”

Barcelona

Mig mil·lenni creuant el Ter

Bescanó
turisme

Dinou hotels catalans ja tenen les claus de la Guia Michelin

Barcelona