Quermany Gastronòmic, nova marca entorn de Pals
Sis establiments de la zona volen segellar així la col·laboració que mantenen fa anys
Diversos restaurants de Pals i el seu entorn geogràfic, com ara Regencós i la Gola del Ter, han decidit aplegar-se dins de la marca Quermany Gastronòmic, que du el nom de la muntanya més popular per als palsencs, com a lloc comú de referència.
Els establiments impulsors –Es Portal, La Calèndula, La Pahissa del Mas, Sa Punta, Sol Blanc i Vicus–, l’han presentat en paral·lel a les pròximes jornades culinàries que faran aquesta tardor: les del Foie, que s’allargaran fins al 20 d’octubre; les del Calamar de Potera, que abastaran del 24 d’octubre al 17 de novembre. I les de l’Angula del Ter i el Rec del Molí de Pals, previstes entre el 21 de novembre i el 22 de desembre. Ja a l’hivern, del 16 de gener al 16 de febrer, esperen organitzar una nova edició de les Jornades de la Tòfona, per mantenir l’activitat fora dels mesos d’estiu.