Societat

sant hilari sacalm

La cuina, eix de la quarta edició de la Fira Guilleries

Sant Hilari Sacalm farà aquest cap de setmana la quarta edició de la Fira Guilleries, que ha volgut donar especial rellevància a la gastronomia més autèntica de les Guilleries. Així, els productes km 0, els plats típics, tallers i presentacions de productes autòctons hi seran presents. Hi haurà música, demostració d’oficis antics, el taller de Cuina Mare, a càrrec del cuiner hilarienc Salvador Brugués, o la presentació del “gelat de Jaumets i ratafia”. A més, Marc Ribas, presentador i cuiner, presentarà el gelat de maduixes de Sant Hilari, elaborat per a la fira.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia