Plats tradicionals a preus econòmics

Paral·lelament a la fira, durant el cap de setmana es va donar el tret de sortida a les Jornades Gastronòmiques de la Sénia, en les quals els cinc restaurants que hi participen ofereixen menús a preus econòmics. Els restaurants ofereixen els plats més tradicionals del territori, com ara l'abadejo amb salsa, l'arròs al forn o les coquetes de sagí, amb menús que van entre els 15 i els 30 euros per persona. «Esperem que aquestes jornades funcionin», comentava ahir Anna Miguel, membre de l'organització. De moment, durant la fira celebrada el cap de setmana ja hi va haver força gent que s'hi va interessar, «i es veia molt de moviment pel poble», va assegurar Miguel. L'objectiu d'aquesta activitat és promocionar i donar a conèixer un turisme gastronòmic de qualitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.