Societat

Obren a Sarrià un punt d’informació en habitatge cooperatiu

El punt oferirà el seu servei cada 15 dies a la seu de l’Ateneu Cooperatiu

La cooperativa Sostre Cívic i l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines han impulsat conjuntament l’obertura d’un punt d’informació en habitatge cooperatiu. El punt, obert a partir de l’11 de febrer, oferirà el seu servei cada 15 dies i estarà situat a Sarrià de Ter –a l’avinguda de França, 221–, on atendrà qualsevol persona o entitat que hi estigui interessada.

L’habitatge cooperatiu busca ser una opció alternativa a la mercantilització de l’habitatge: la titularitat de la propietat és col·lectiva i recau en l’entitat, mentre que els socis tenen la cessió del seu ús. El model està molt desenvolupat en alguns països com l’Uruguai i Dinamarca, on arriba a representar el 26% del parc d’habitatge del país, i tot i que aquí és més desconegut, recentment altres ajuntaments com el de Girona i Palafrugell també s’hi han interessat i s’han implicat en facilitar l’ús d’aquest model.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia