Societat

CASSÀ DE LA SELVA (Gironès)

Festa major

Dibuixos, escuma i cançons

A banda dels actes populars i tradicionals, com ara les cercaviles i plantades de gegants i capgrossos, la festa major de Cassà ha dedicat un espai important de la seva programació als més menuts perquè es diverteixin amb espectacles pensats exclusivament per a ells. Prop d'un centenar de nens i nenes, per exemple, podran participar aquest diumenge, dia 30, a partir de 2/4 d'11 del matí, amb inscripció prèvia a l'escola o a l'Ajuntament, en la 27a edició del popular Concurs de Colors sobre l'Asfalt. Els premis es repartiran el mateix diumenge, a 3/4 d'1 del migdia, i l'acte serà precedit per un animat ball de gegants. Un dia abans, dissabte, a les 7 de la tarda, el grup Serpentines convidarà tots els nens i nenes que ho vulguin a viure una hora de diversió, amb cançons, balls i jocs, al passeig Vilaret.

I per ajudar a passar la calor d'aquests dies, Ràdio Cassà ha organitzat pel dimarts 1, a 2/4 de 12 del matí, una divertida Festa de l'Escuma, a la plaça de la Coma, en la qual els nens i nenes que hi participin hauran d'anar preparats amb ulleres d'aigua i tovallola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.