Societat

Sanitat confirma tres casos de menors amb coronavirus, dos a Castella-la Manxa i un a Madrid

Descarta tancar escoles i destaca que els nens tenen una evolució clínica “més benigna”

El Ministeri de Sanitat ha confirmat tres casos de menors amb coronavirus a l’Estat espanyol, dos a Castella-la Manxa i un a la Comunitat de Madrid. Els escolars de Castella-la Manxa són contactes d’un cas previ conegut i pel que fa a Madrid, es tracta d’una nena de quatre anys a qui hauria contagiat el seu pare, que és un cas importat. El Ministeri de Sanitat ha descartat tancar escoles i ha destacat que els nens tenen una evolució clínica “més benigna” que els adults. A banda, el director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, ha explicat que la primera mort confirmada pel Covid-19 tenia “factors de risc per tenir una malaltia més greu” i no ha transmès el coronavirus a cap dels seus contactes.

El total de persones infectades a l’Estat espanyol supera les 200. Simón n’ha confirmat 193 però només xifra en 15 els afectats a Catalunya quan la Generalitat en confirma 24 i en 70 els casos a Madrid quan les autoritats madrilenyes situen en 76 els afectats.

D’entre els afectats, hi ha set persones ingressades a la UCI en estat greu, 14 són professionals sanitaris i hi ha 14 casos sense vincle epidemiològic clar repartits entre Madrid, el País Basc i Andalusia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia