Societat

CALELLA (Maresme)

83è Aplec Pairal de Catalunya

El degà dels aplecs

El degà dels aplecs, l'origen del qual es remunta al 1926, arriba a la 83a edició amb les cobles Jovenívola de Sabadell, Marinada, Els Montgrins i La Principal de la Bisbal. Un concert amb la Marinada i una doble audició, amb la mateixa Marinada i la Jovenívola de Sabadell, seran el preludi d'una diada que l'endemà inclourà un concurs de colles (matí), amb grups de 4 a 6 parelles –les inscripcions són limitades–, i la interpretació de 28 sardanes.

La sardana més popular.

També podeu participar en el tradicional concurs per escollir la sardana més popular de l'aplec. Com? Haureu de dipositar a les urnes una butlleta, que us donaran a l'entrada, on haureu d'anotar el nom de la sardana que us agradi més (no hi participaran les de conjunt i lluïment). La guanyadora serà interpretada de conjunt l'any vinent. Entre els participants se sortejaran dues estades de pensió completa per a dues persones en un hotel de Calella.
5 de juny. Preludi d'aplec. Pg. de Manuel Puigvert, a les 7 de la tarda, concert; a les 10 del vespre, doble audició. 6 de juny. Aplec. Parc Dalmau, a 1/4 d'11 del matí i a les 4 de la tarda. Si fa mal temps, sala polivalent de la Fàbrica Llobet. Més informació:


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.