Salut

Torra revisa amb les residències el pla de xoc per la pandèmia de Covid-19

S’està abastint els centres residencials de proves diagnòstiques i s’han distribuït uns 800.000 EPI

Els sanitaris fan unes 8.000 visites diàries i es fan de mitjana 1.500 proves PCR

El president del Govern, Quim Torra, s’ha reunit aquest dimecres a la tarda amb el sector de les residències per analitzar el funcionament del pla de xoc per la pandèmia de Covid-19.

Segons ha explicat el govern, en la reunió s’ha constatat que amb la posada en marxa del pla s’està abastint els centres residencials de proves diagnòstiques i de material d’autoprotecció.

Es fan de mitjana 1.500 proves PCR al dia i els professionals sanitaris de l’atenció primària fan unes 8.000 visites diàries als centres per fer seguiment dels pacients. També s’han distribuït uns 800.000 equips de protecció individual (EPI).

A la reunió d’avui, que s’emmarca en les trobades de seguiment que es fan amb el sector, hi han participat la consellera de Salut, Alba Vergés; la secretària general del departament de Salut, Laura Pelay, i la directora assistencial d’Atenció Primària de l’Institut Català de la Salut, Iolanda Lejardi. Per part del món de les residències, hi han estat representades les següents entitats: ASADE, ACRA, La Confederació del Tercer Sector Social de Catalunya, la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social, la Unió, UPIMIR i el Consorci de Salut i Social de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.