Societat

Ecosol adapta els serveis de neteja i restauració

Ecosol, l’empresa d’inserció laboral i economia solidària de Càritas Diocesana de Girona, coincidint amb el desconfinament adapta els serveis de neteja i restauració. Així posa a disposició d’empreses i equipaments un servei integral de neteja i desinfecció per deixar a punt les instal·lacions de manera periòdica, especialment en aquells punts de més alta probabilitat de contagi, com ara interruptors i timbres, baranes i passamans, mobiliari, aixetes i lavabos i aparells electrònics. L’empresa utilitza productes desinfectants homologats i disposa d’eines com ara canons d’ozó, aparells de vapor i altra maquinària de neteja. Per altra banda, el bar cafeteria El Coro de Sarrià de Ter, gestionat per l’entitat, també ha reprès l’activitat amb menús a domicili. Són menús diaris amb aliments de proximitat.

Donació d’aliments de Mercadona

R. E

La cadena de supermercats Mercadona va lliurar ahir al Banc dels Aliments de Girona 99.200 unitats (cinc tones) de snacks de llonganissa, xoriço i pollastre. La donació s’emmarca en la campanya que l’empresa va iniciar a finals de març per atendre les necessitats provocades per la pandèmia. Fins ahir –informa Mercadona– han donat a organitzacions i entitats benèfiques de Catalunya prop de 336 tones d’aliments, una quantitat equivalent a 5.675 carretons. Frederic Gómez, president del Banc dels Aliments gironí, va agrair l’aportació al representant de Mercadona, Santi Mont.

Prevenció en línia a la Garrotxa sobre addiccions

j.c

El Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i el programa de prevenció de drogodependències i altres addiccions han creat un conjunt de propostes educatives i recomanacions en línia per prevenir conductes addictives o addiccions com ara l’alcohol, el tabac, el consum de substàncies estupefaents i l’abús de les pantalles audiovisuals. Cada setmana es difondrà i compartirà el material específic dels programes On_Off, sobre l’ús de pantalles; THT (T’ho empasses tot)?, sobre l’abús de l’alcohol; Sortim, sobre la prevenció del consum de tòxics, i Sota pressió, d’habilitats socials en grups d’iguals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.