Societat

Protecció Civil de Xàbia commemora el seu 25 aniversari

L'Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de Xàbia, amb motiu del seu 25 aniversari, ha reunit en el municipi als serveis d'emergències durant una jornada d'exhibició de mitjans. El 112, La Policia Local, l'assemblea local de Creu Roja, el parc Comarcal de Bombers de la Marina Alta, Bombers Voluntaris de Balcó al Mar, Brigades Forestals i totes les agrupacions de Protecció Civil de la Marina Alta van participar en el desplegament en què es van mobilitzar al voltant de 140 persones.

La jornada va arrancar sobre les onze del matí amb l'acte d'inauguració. Després de tallar la cinta inaugural per part de les autoritats i les reines de Fogueres, es van soltar dos globus al cel en record a dos voluntaris que han format part de l'agrupació xabienca i que van fer el seu traspàs, Antonio Bolufer, (conegut popularment com «Rialla») i Luis Caballero. Un acte simbòlic amb el s'ha volgut retre un «xicotet homenatge en un dia molt important per a l'agrupació de Protecció Civil de Xàbia», segons va comentar el seu coordinador, Juan Pastor, qui va tindre paraules d'agraïment cap a tots els voluntaris, els organismes que es van sumar ahir a la celebració i cap a l'Ajuntament de Xàbia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.