Serveis

Tarragona convidarà tres empreses perquè dissenyin el nou pàrquing Jaume I

L'Ajuntament de Tarragona, a través de l'empresa municipal d'aparcaments (AMT), convidarà tres empreses d'enginyeria perquè presentin projectes per construir el futur pàrquing Jaume I, convencional i amb rampes, i amb una capacitat d'entre 350 i 400 places. Cadascuna de les empreses cridades pel consistori tarragoní disposarà d'un termini aproximat d'un mes per donar forma a la seva idea, i un cop hagin presentat els treballs, basant-se en els criteris i les directrius que els marcarà l'Ajuntament, el consell d'administració d'Aparcaments Municipals de Tarragona es reunirà per decidir quin dels tres projectes és l'escollit. Un cop el projecte definitiu tingui el consens suficient, començarà el procés d'adjudicació de l'obra, per mitjà d'un concurs, que permetrà que, abans de final d'any, comencin les obres. Tot i que el consistori sempre ha insistit que el cost aproximat de la reconversió de l'aparcament de la plaça de l'Escorxador oscil·laria entre els quatre i els cinc milions d'euros, la presidenta de l'empresa Aparcaments Municipals, Lola Herrera, va explicar que serà marcat per les propostes de cadascuna de les empreses que aspirin a ser les adjudicatàries.

Aquest procés ha estat possible gràcies a la modificació de l'objecte social de l'AMT, aprovada ahir durant el consell extraordinari, amb la qual cosa el consistori ja pot fer-li encàrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia