Salut

Un responsable de l’Agència Europea del Medicament veu un vincle clar entre AstraZeneca i les trombosis

El responsable de l’estratègia de vacunes remarca que encara no saben què “aquesta reacció”

El responsable de l’estratègia de vacunes de l’Agència Europea del Medicament (EMA), Marco Cavaleri, ha assegurat aquest dimarts que hi ha un vincle “clar” entre la vacunació amb AstraZeneca i casos molt rars de trombosis.

“En la meva opinió ara podem dir que està clar que hi ha una associació (de les trombosis) amb la vacuna. Amb tot, encara no sabem què causa aquesta reacció”, ha assegurat Cavaleri en una entrevista publicada pel diari Il Messaggero .

“Ara és cada cop més difícil dir que no existeix una relació de causa i efecte amb AstraZeneca i casos molt estranys de coàguls sanguinis inusuals associats amb recomptes baixos de plaquetes”, afegeix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Societat

Nou equipament a Barcelona per atendre el maltractament infantil a la llar

Barcelona
urbanisme

Enllestides quatre promocions amb 151 habitatges de protecció oficial al districte de Sant Martí

Barcelona

L’Ajuntament gestiona 35 habitatges per a famílies vulnerables

BANYOLES

Uns 600 alumnes de la demarcació comencen les PAU de setembre

GIRONA

La Diputació destina 5 milions en actuacions d’eficiència energètica

GIRONA
política

ERC avisa que allargar la pista del Prat és incompatible amb l’acord

barcelona

La URV impulsa un mètode sostenible per preparar medicaments i pesticides

Tarragona
Societat

Els incendis forestals cremen 495 hectàrees entre juny i agost

Barcelona

L’Espai Gironès i el CB Salt signen un nou acord de col·laboració

SALT