Societat

Gandia enceta un projecte per a la convivència d'arrendataris d'apartaments de la platja

L'Ajuntament de Gandia, Aloga i empresaris posaran al servei dels arrendataris un mediador.

L'Ajuntament de Gandia, i l'Associació de Lloguers d'Apartaments (Aloga) de la platja, han posat en funcionament aquest cap de setmana, un projecte innovador i pioner per tal d'acabar amb els problemes de convivència a les comunitats de veïns d'apartaments llogats de la platja de Gandia.

El nou servei que es posa a prova a Gandia consisteix en la creació d'un intermediari entre les parts implicades que, quan hi haja algun tipus de conflicte veïnal, tractarà de fer de mitjancer negociant entre les dues parts.

Perquè aquest tipus de problemes preocupen molt a l'Ajuntament de Gandia i als empresaris degut a l'augment de casos que s'hi donen en estar Gandia un destí escollit per descansar i per gaudir de l'oci nocturn. De fet, en temporada alta, arriben a haver més de 100 reclamacions a la policia local.

Amb aquesta iniciativa, els causants dels problemes poden estalviar-se la multa per molèsties, que serà més dura que abans amb l'entrada en vigor de la nova ordenança de convivència, que suposarà sancions de fins 750 euros per qüestions de soroll.

En total, prop de 250 apartaments es podran beneficiar d'aquest nou servei. El mediador rebrà un llistat amb els apartaments tutelats per empreses d'Aloga i es realitzarà una tria d'aquells apartaments amb major perill de conflictes. El servei s'augmentarà a dues persones en les nits dels dissabtes, per tal de poder fer front a totes les queixes que arriben aquest dia, quan més problemes de soroll hi ha.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia