Societat

societat

Èxit de la primera Rua Summer Carnaval de les Roquetes

Hawaians, eivissencs, egipcis i maies de pega van envair les Roquetes dissabte al vespre durant la primera Rua Summer Carnaval del nucli, una desfilada organitzada per un col·lectiu de ciutadans del municipi. Amb poca roba i moltes ganes de festa, 600 persones (unes 150 persones menys de les esperades d'entrada) de totes les edats van passejar per les Roquetes pujats en carrosses o ballant al ritme de diverses batucades. La gran afluència de públic als carrers del nucli va alentir la desfilada, obligant a reduir el recorregut, segons explica un dels organitzadors de l'acte, Xavier Escardó. “Es va acumular moltíssima gent al carrer. Totes les terrasses estaven plenes. La festa va anar de meravella”, explica el jove. L'esdeveniment va atraure ciutadans de Sant Pere de Ribes, però també d'altres punts de la comarca, i de fora de Catalunya, segons Escardó. “Hi va haver molt de moviment. Vam aconseguir el que volíem: que vingués gent de fora a les Roquetes”, destaca Xavier Escardó.

La desfilada no va comptar finalment amb un pregó del príncep del carnaval i va començar prop d'una hora més tard (al voltant de dos quarts d'onze de la nit) a causa de l'elevada participació del públic. La rua va acabar a la una de la matinada, i la festa amb discjòqueis, cap a dos quarts de cinc de la matinada. Escardó assenyala “el civisme” amb què es va celebrar la festa durant tota la nit i la satisfacció dels participants. Al matí i primera hora de la tarda també hi va haver activitats de carnaval per als més petits, que també van comptar amb una participació excel·lent tot i la calor que feia.

Segons Xavier Escardó, l'any que ve les Roquetes disposarà d'una segona edició de la Rua Summer Carnaval. “Farem, però, un recorregut més curt”, adverteix el jove.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SERVEIS

Tona invertirà més d’un milió d’euros en renovar la xarxa d’aigua potable

TOna
SOCIETAT

Agramunt inaugura una escultura dedicada al torró, el dolç que l’identifica

Agramunt
SERVEIS

Les millores en el servei de bus urbà de La Roca s’aplicaran al setembre

La Roca del Vallès

Sant Fèlix amb regust agredolç

Vilafranca
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Cal fer més excavacions per donar llum verd al Thyssen

SANT FELIU DE GUÍXOLS
SERVEIS

Manresa comença al setembre la segona fase del canvi de model de residus

Manresa

Els veïns del bloc de la Creueta denuncien que una empresa de desocupacions els pressiona perquè marxin

GIRONA
SOCIETAT

Inversió de 6,5 milions per millorar els entorns escolars de Sabadell

sabadell
Societat

Els Blaus de Granollers veuen en la polèmica pel taller una operació amb “intencions ideològiques i polítiques”

Granollers