Societat

Els Mossos i la Guàrdia Urbana de Barcelona intensifiquen el patrullatge el cap de setmana contra robatoris i furts

Els agents es desplegaran en les zones amb major registre d’activitat delinqüencial els darrers dies

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona intensifiquen el patrullatge aquest cap de setmana per neutralitzar l’acció de lladres multireincidents.

Segons explica la policia catalana, agents uniformats i de paisà de les Unitats de Seguretat Ciutadana dels dos cossos policials, de l’ARRO i de la BRIMO es desplegaran en aquelles zones on s’ha registrat més activitat delinqüencial en els darrers dies.

Des del passat 9 de maig, quan es va aixecar el confinament nocturn, s’han realitzat 124 detencions per robatoris a la via pública i 127 per furts.

L’objectiu dels patrullatges i els dispositius de “saturació” és el de contenir la reactivació de la delinqüència, mantenir la seguretat de residents i turistes i garantir l’ordre públic.

Els Mossos, en coordinació amb la Guàrdia Urbana, dirigiran els dispositius tenint en compte uns mapes “de calor delinqüencial” que s’estan fent per determinar amb precisió quines són les zones i les franges horàries més afectades per robatoris violents i furts.

Aquesta eina, diu la policia catalana, s’actualitzarà cada setmana i servirà per dirigir i “optimitzar” els recursos policials i guanyar “eficàcia policial i seguretat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia