Monogràfics

MONT- ROIG DEL CAMP (Baix Camp)

Fira multisectorial

Nou espai

Una setantena d'expositors estrenaran la nova ubicació del recinte firal, que s'ha instal·lat al parc Maria Martori. Entre aquests expositors es presentarà la nova empresa municipal d'aigües, motiu pel qual l'aigua s'ha triat com a fil conductor de les activitats de la fira. En aquest sentit, s'han programat conferències sobre la qualitat de les aigües de bany a Catalunya, l'aigua com a sinònim de salut i sobre els Saurins. A més, fins al setembre, a la biblioteca, es podrà visitar una exposició sobre l'estalvi d'aigua.

De festa

La inauguració oficial del certamen tindrà lloc aquest vespre i donarà pas a un cap de setmana ple d'actes. El mateix divendres, els Diables de Vandellòs oferiran un correfoc i es podrà ballar amb La Troba Kung-Fu. L'endemà, la música anirà a càrrec de l'orquestra Meravella. A més, hi haurà activitats per a la canalla i tast de vins de la DO Conca de Barberà, entre altres. De les propostes per al dia 8 destaca la cultura popular, present amb la tirada de bitlles i la trobada de gegants, les havaneres, el castell de focs artificials i l'espectacle La Trinca del segle XXI, nascut del programa de TV3 Buscant la Trinca, que tancarà la fira.

Del 6 al 8 d'agost. Recinte firal, al parc Maria Martori. La Trinca del segle XXI: entrades anticipades (Telentrada i Casa de Cultura de Mont-roig), 15 euros, i a taquilla, 18 euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.