Societat

En fase de control el foc de Tarragona

Ha cremat un centenar d'hectàrees de vegetació forestal

La proximitat a l'autopista va obligar a desallotjar els vehicles que hi havia aparcats a l'àrea de servei del Mèdol

Els Bombers de la Generalitat han donat en fase de control a dos quarts de dues d'aquesta matinada l'incendi que des de primera hora de la tarda de divendres afecta el paratge de Sant Simplici de Tarragona.

Tota la zona pertany al terme municipal de Tarragona, ja que les flames no han arribat a la urbanització els Cocons del Catllar. Cal dir que el paratge protegit de la Pedrera romana del Mèdol no ha quedat afectat.

L'incendi va començar poc després de dos quarts de tres d'aquest divendres a la tarda al costat de l'AP-7, a l'alçada del quilòmetre 237,5 en sentit sud. La proximitat a l'autopista va obligar a desallotjar els vehicles que hi havia aparcats a l'àrea de servei del Mèdol i a tallar un carril de la via. Cap a les sis de la tarda el trànsit es va restablir la situació viària ha quedat normalitzada.

Els Mossos d'Esquadra van evacuar preventivament vuit masos de la zona; el Mas Vell, Mas d'en Cosidor, Mas d'en Jové, Mas Nou i Mas de Pujatell en un primer moment i posteriorment, cap a les set de la tarda i també com a mesura preventiva, el Mas Clarà, Mas de Damià i Mas d'Antoni. Les persones desallotjades han pogut passar la nit a casa.

Segons les dades provisionals del Cos d'Agents Rurals, l'incendi ha cremat entre 85 i 90 hectàrees de vegetació, bàsicament forestal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.