Societat

Pla de xoc a Ripoll contra la inseguretat

Es reforça la presència policial al centre, sobretot en horari nocturn

L’ Ajuntament , la policia local i els Mossos d’Esquadra emprendran una sèrie de mesures de manera immediata per evitar els actes incívics que d’un temps ençà es registren al centre de Ripoll, sobretot al vespre i a les nits, i que han creat alarma i preocupació al barri.

Les mesures, explicades en una reunió celebrada aquesta setmana en què van participar veïns i representants de les institucions esmentades i també dels sectors comercial i de la restauració, inclouen la posada en marxa un sistema de comunicació directa amb els cossos policials a través del telèfon mòbil (l’aplicació DRAGAlert); destinar una patrulla de la policia local al centre a les tardes; mantenir les patrulles conjuntes (policia local i Mossos) les nits de cap de setmana i vigílies de festius; reforçar amb dos agents més aquestes franges horàries i recórrer a la patrulla canina policial per fer control de drogues.

Taula de seguretat

També es preveu convocar un cop al mes representants dels sectors implicats per avaluar la situació; reforçar amb seguretat privada de manera puntual la zona d’oci nocturn del centre quan hi hagi molta gent, que és una pràctica que ja s’aplica en determinats esdeveniments, i una campanya adreçada a tots els establiments recordant la prohibició de vendre alcohol als menors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia