Salut

Indignació al sector de l’oci nocturn i la restauració

“És l’estocada definitiva al Nadal”, afirmen

Els empresaris critiquen la falta de mesures alternatives i xifren en 50 milions d’euros les pèrdues de Cap d’Any

L’oci nocturn i la restauració ha fet palesa la seva indignació després que la Generalitat anunciés noves restriccions per frenar l’expansió de la covid-19. “És l’estocada definitiva al Nadal”, ha expressat aquest dimarts el director del Gremi de Restauració de Barcelona, Roger Pallarols, en un acte a la Sala Luz de Gas i que ha reunit diferents representants del sector. El secretari general del Gremi d’Empresaris de Discoteques de Barcelona i Província, Ramon Mas, ha lamentat que el Govern “ha destrossat la millor setmana de l’any” i ha assegurat que no s’esperava mesures “tan contundents”. En paral·lel, els empresaris han criticat la falta de mesures alternatives i han xifrat en 50 milions d’euros les pèrdues a l’oci nocturn per Cap d’Any.

Per altra banda, preveuen que les ajudes que es rebran seran “insuficients” i que la situació per a les empreses serà “molt complicada”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia