Societat

6 dies mort dins el cotxe al dipòsit municipal

La policia local ha descobert el cadàver del noi de 30 anys a l'interior del seu vehicle, desat en el dipòsit municipal de Badalona

La policia local de Mataró (Maresme) ha descobert el cos d'un jove de 30 anys, D.B.M., dins del seu vehicle, que estava estacionat en el dipòsit municipal, després que la grua el retirés el 18 d'abril passat.

El jove podria haver mort per sobredosi de droga, segons fonts de la investigació. La policia no es va adonar de la presència del cadàver quan va retirar el vehicle perquè el cotxe tenia els vidres del darrere tintats.

El 18 d'abril la grua va retirar del carrer Goya de Mataró un Seat León de color vermell que estava estacionat en una zona prohibida. Dos dies després, el dia 20, la família del jove D.B.M. va denunciar la seva desaparició i van començar a buscar-lo per la ciutat. Ahir dilluns a la tarda, agents de la policia local es van adonar que a la part del darrere del vehicle hi havia el cadàver del jove.

L'autòpsia haurà de determinar ara si el jove ja havia mort quan el cotxe va ser retirat per la grua municipal o si va morir després.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.