Societat

Mor l'home que va matar a trets un veí ahir a Els Hostalets de Llers

L'agressor era també camioner i, segons els veïns, patia esquizofrènia

L'home que va matar a trets un veí d'Els Hostalets de Llers (Osona) ha mort aquesta matinada a l'Hospital Josep Trueta de Girona després de no superar les ferides provocades per l'intent de suïcidi, segons ha informat a Europa Press una portaveu del centre.

L'agressor, de nacionalitat polonesa, va ingressar inconscient i molt greu a l'hospital gironí amb un tret al cap i ha mort cap a l'una de la matinada.

Els fets van succeir ahir a la tarda a Hostalets de Llers quan l'agressor va disparar un veí, un camioner de 31 anys i de nacionalitat italiana, que va acudir al pis alertat pels crits d'una dona que, pel que sembla, estava sent colpejada.

Quan l'agressor va obrir la porta i va veure el veí, el va matar i, després, va intentar suïcidar-se d'un tret. Els agents van arribar al lloc dels fets, van trobar la dona lligada en una cadira amb signes evidents d'haver estat colpejada, segons han informat fonts de la investigació.

La dona, d'uns 30 anys i d'origen rus, va ser traslladada amb ferides lleus a l'Hospital de Figueres (Alt Empordà), d'on ja ha estat donada d'alta, segons ha informat a Europa Press una portaveu del centre.

L'agressor era també camioner i, segons els veïns, patia esquizofrènia. Pel que sembla, no era la primera vegada que agredia la seva dona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.