Societat

Un detingut pel segrest de la petita anglesa a Portugal

La policia buida la piscina de la casa del sospitós i segons la premsa portuguesa hi troba vídeos i material informàtic

La policia judicial portuguesa ha detingut Robert Murat, de 32 anys, com a sospitós d'estar implicat en el cas Madeleine McCann, una nena de quatre anys que va desaparèixer quan dormia en la seva habitació d'un aparthotel de la localitat de Praia da Luz.

Els responsables de la policia judicial, que donen prioritat a la tesi d'un rapte, no han aclarit els motius de la detenció.

Dilluns, els investigadors van interrogar durant hores Robert Murat, que resideix a uns cent metres de l'establiment on Madeleine s'hostatjava amb els seus pares i dos germans bessons de dos anys.

Divorciat, Murat viu des de fa anys a la localitat amb la seva mare de 79 anys. Treballa com a agent immobiliari a la regió.

Dilluns, els investigadors i els agents de la policia científica van examinar detalladament la casa de Murat. Van buidar la piscina i hi van trobar sacs de plàstic que, segons la premsa portuguesa, podrien contenir cintes de vídeo i material informàtic.

Es dóna la circumstància que Murat va col·laborar molt en la recerca de la nena i que la policia el va emplear com a traductor per interrogar els testimonis del cas. Però el seu comportament durant els dies que van seguir a la desaparició de Madeleine va provocar les sospites de molts periodistes, especialment de Lori Campbell, l'enviada especial del Sunday Mirror. Campbell va comunicar les seves sospites a la policia, que ha procedit a interrogar-lo.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.