Educació

Crida a la vaga de demà per la defensa del català a l’escola

“La llengua és la columna vertebral del nostre sistema educatiu. Cal reaccionar davant la sentència del Tribunal Suprem que imposa el 25% de castellà a les aules i que vol dinamitar el sistema d’immersió lingüística del nostre país”. D’aquesta manera, els sindicats Ustec, la Intersindical, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i la Coordinadora Obrera Sindical (COS) van fer una crida a la vaga de la comunitat educativa i a la mobilització de la societat en general en defensa de la llengua a les aules. Els sindicats convocants van participar ahir al vespre en l’acte que convoca cada dilluns a la plaça del Vi l’entitat Girona Vota. A la crida feta pels sindicats es va exigir al Departament d’Educació que “prengui mesures fermes i es responsabilitzi”.

La mobilització de dimecres començarà amb una manifestació a les 12 del migdia, que sortirà de davant de la seu de la Generalitat a Girona. La marxa seguirà pel carrer Joan Maragall, Jaume I, plaça Independència, carrer Santa Clara i acabarà de nou al davant de la Generalitat, on es llegirà un manifest unitari. A la tarda a les 19 h hi ha una concentració a la plaça del Vi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.