Societat

Amb 11 mesos i una arma sota el braç

L'Estat d'Illinois ha concedit una llicència d'armes a un nen d'11 mesos, després que el seu pare hagués omplert i enviat correctament la sol·licitud a la Policia.

Segons publica el diari The Chicago Sun Times, Howard David Ludwing Bubba ha rebut la llicència un mes després de sol·licitar-la per Internet i enviar la tarifa corresponent: cinc dòlars.

En el permís es pot veure una fotografia de Bubba, acompanyat del seu nom i la data de naixament, el 14 de juny de 2006. A la llicència d'armes també s'inclou el pes i l'alçada: 61 centímetres i 9 quilograms. També inclouen la firma del titular. En aquest cas com és tan petit, el pare li va posar un bolígraf a la mà i el resultat van ser quatre ratlles.

El més curiós del cas és que el pare ja havia sol·licitat en dues ocasions el permís d'armes, que la policia va rebutjar per errors en el formulari. Però a la tercera va la vençuda i ara ho ha aconseguit.

Ara ja té permís d'armes per poder disparar la pistolia que li ha regalat el seu avi. Això sí, no ho podrà fer fins que arribi als 18 anys, encara que als Estats Units hi ha , malauradament, precedents que utilitzen les armes molt abans.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.