Societat

El Mossos descarten que hagin disparat la propietària del bar esotèric per robar-la

Els Mossos d'Esquadra descarten el mòbil del robatori en l'atac que s'ha produït a la propietària d'una cafeteria esotèrica al carrer Sepúlveda 159, a Barcelona, dimecres al matí. La dona ha rebut un tret al cap i es troba en estat de coma crític.

La dona, d'uns 35 anys, és brasilera, té un fill petit i es diu Maria José, ha estat traslladada ràpidament a l'Hospital Clínic de Barcelona, on ha ingressat "greu". Segons han explicat des del Clínic, els metges no poden operar-la perquè presenta greus danys cerebrals.

Els Mossos d'Esquadra investiguen en aquests moments què ha passat a la cafeteria del centre de la ciutat, on també es venen productes esotèrics, es ven roba i s'hi llegeixen les cartes i el tarot.

Fins ara, ha transcendit que una altra persona relacionada amb l'establiment ha anat a buscar pa i en tornar ha trobat la dona estesa al terra del local enmig d'un gran bassal de sang i amb una ferida de bala al cap.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.