Societat

Imputat un sisè mosso per presumpte delicte de tortures

La jutge d'Instrucció número 10 de Barcelona ha imputat un sisè mosso d'Esquadra de la comissaria de les Corts per un presumpte delicte de tortures, detenció il·legal i lesions contra un ciutadà romanès al qual la policia catalana va arrestar per error el mes de juliol passat en confondre'l amb un lladre que havia assaltat un domicili de la capital catalana.

La decisió de la jutge ha arribat després que el desembre passat declaressin els altres cinc agents imputats per la presumpta agressió, dos caporals i tres agents dels Mossos d'Esquadra. Les seves declaracions van relacionar amb el cas un sisè agent, un sergent de la policia catalana, que ja ha declarat com a encausat.

De fet, segons han informat fonts judicials, en els últims mesos tots els agents imputats, inclòs el sergent, han ampliat la seva declaració inicial sobre els fets per aclarir nous detalls que s'han anat coneixent després de la declaració d'alguns testimonis.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.