Societat

Líbia denega l'entrada del pesquer de Santa Pola amb els 25 immigrants

Entre el grup rescatat pel 'Nuestra Madre de Loreto' s'hi troba també un cadàver

Les autoritats libies han denegat l'entrada al país del pesquer de Santa Pola que va rescatar 26 immigrants d'una patera a la deriva la nit passada. El pesquer ha estat obligat a donar "mitja volta" quan es trobava a 40 minuts del port de Trípoli. Així ho ha comunicat a Europa press un dels tripulants del pesquer Nuestra Madre del Loreto.

Un vaixell pesquer de Santa Pola (Baix Vinalopó), va rescatar la matinada de dijous 25 persones i un cadàver d'una patera a la deriva, a 90 milles de la costa líbia, segons ha informat Salvament Marítim. Líbia ha acceptat en un principi acollir els immigrants, tot i que poc abans de l'arribada del vaixell ha canviat d'opinió i ha denegat l'entrada dels immigrants.

El rescat s''ha produït dies després que un altre pesquer, el Montfalcó de Sant Carles de la Ràpita rescates 26 immigrants en aigües líbies properes a Malta.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.